TILBAKE TIL FORSIDEN

 
Klikk for stort bildeVårt konsept. Agder Bilsenter AS har siden 2001 spesialisert seg på seriøs handel med nyere biler av høy kvalitet til lav pris. Selskapet har som formål å drive handel med nye og brukte biler, primært norsksolgte med ryddig historikk fra merkeverksted. Bilene annonseres til så lav pris som mulig i utgangspunktet og vi har som mål å kun omsette biler dersom de er blant Norges beste kjøp av sin type. Vi tilbyr finansiering på timen og tar innbytte, men bli ikke fornærmet om vi ikke tilbyr en innbytteverdi tilsvarende det du er blitt forespeilet hos f.eks. en "merkeforhandler" for bilen. Vi kan tross alt ikke gi deg mer enn det tilsvarende bil koster oss å skaffe gjennom våre forbindelser. Samtidig må du normalt betale mye mer enn hos oss for bilen du skal ha hos en vanlig forhandler. Til sist er det jo uansett mellomlegget som betyr noe, ikke hva vi tar for vår bil og hva du skal ha for din.

Primærsalget vårt består av nyere norske biler som er kun 1-3 år gamle.
De aller fleste bilene vi omsetter er solgt nye i Norge, har hatt kun en eier og alle servicer er fulgt ved merkeverksted. Ved ankomst til oss gås alle biler gjennom ved godkjent verksted og eventuelle mangler utbedres slik at vi kan garantere den tekniske tilstanden. Kan det egentlig bli tryggere å kjøpe brukt bil? Vi har Sørlandets største utvalg av nyere biler med høy kvalitet til lav pris. Store volumavtaler med de største og mest seriøse aktørene sikrer en jevn tilgang av nyere norske biler til best pris. Vi omsetter ca. 400 biler i året gjennom disse avtalene og de fleste av våre kunder kommer fra helt andre kanter av landet for å spare penger på den bilen de skal ha.

Vi bestreber oss til det ytterste for at bilkjøp skal være så enkelt som mulig.
Ettersom den største delen av våre kunder kommer fra helt andre kanter av landet for å spare penger på bilkjøpet hos oss passer ofte ikke "vanlige" åpningstider. Vi er derfor svært fleksible med når du kan Klikk for stort bildekjøpe bil hos oss. Vi stiller opp for kunden på kveldstid og i helger, også søndager og helligdager. Vår salgsutstilling vil til gjengjeld derfor ikke alltid være konstant betjent på vanlig dagtid for drop-in, men ringer du oss litt i forkant vil du alltid være sikker på å treffe en selger. Vi tilbyr også gratis henting fra kollektivtransport i nærområdet når du kommer for å kjøpe bil, se mer om dette under karttjeneste.


Vår seriøsitet gir kunden effektivitet. Vi er en godkjent Autoreg forhandler av Statens Vegvesen. Dette innebærer at vi har tillatelse til å av- og påregistrere kjøretøy selv uten å oppsøke nærmeste trafikkstasjon. Vi kan oppbevare skilter både til nye og brukte biler hos oss og vi er online tilknyttet motorvognregisteret for oppslag og registrering. Derfor kan normalt en registreringsprosess gjennomføres for kunde når som helst uavhengig av trafikkstasjonens åpningstider.

Klikk for stort bildeOrden og ryddighet gjenspeiles i alle ledd ved det vi gjør. Skal du kjøpe bil regner vi med at du forventer det slik, og ikke bare når det gjelder papirarbeidet. Vårt moderne og effektive bilanlegg er skreddersydd for de oppgavene som skal løses med bl.a. egen profesjonell bilvaskemaskin med det siste av teknologi. Vi har et romslig og svært godt opplyst oppstillingsareal utendørs i tillegg til rikelig med utstillingsplass innendørs.


Vår soliditet er din trygghet. Dagens Næringsliv kårer i samarbeid med flere tunge aktører i norsk næringsliv de bedriftene som har hatt mest vekst og er de mest solide de siste fire årene under ett. Vi er en av de få bedriftene uansett bransje i hele Norge som levde opp til de strenge kravene som ble stilt.